2013年3月29日星期五

Indiens nationale klenodie skuespillerinde tvunget til at gifte sig med en banan


Indien skønhed, "siger skuespillerinden  billige brudekjoler Aishwarya (Aishwarya Rai Bachchan), gifte sig ind i den velhavende burde være let, det er ikke sandt, fordi det traditionelle begreb om indianerne i den fantastiske skønhed" legitim liv for at kunne gift med nuværende mand, hun først skulle gifte sig under den banan træer kvalifikation kursus er ganske hårdt.

Aishwarya, 38-årige har vundet Miss World titlen i Sydafrika i 1994, blå-grønne øjne af charme, hele kroppen udstråler en mystisk og unikt temperament, hun blev Indiens Bollywood populære skuespillerinde, diverse store medier som de "mest indflydelsesrige personer", "Glamour", og senere gift i velhavende, har den månedlige produktionskapacitet på 11 sidste år ud for ufattelige proportioner, fedt kvinder, lokale medier også været kraftig kritik af "forræderi".

Den Lille Havfrue brudekjole 2013 taft dimensionelle udhugget

http://www.billigebrudekjoleronline.dk/goods-8848-Den+Lille+Havfrue+brudekjole+2013+taft+dimensionelle+udhugget.html

Kontrol Aishwarya havde giftet ind i velhavende landskab ser ud, virkelig anderledes, men hun giftede vejen er faktisk ret ujævn, store stjerne Aishwarya ikke kan ignoreres i den udenlandske filmindustri i landet kun har lav status af kvinder gift med nuværende mand før, skal være en "banan" bryllup for at slippe af med "legitim liv.



                              Mere indhold klik her
Efter forskellige drejninger, og til sidst holdt, Aishwarya og Bachchan er "bryllup af dette århundrede" i Den 20. april, 2007, gifte sig kun en kone, er begyndelsen af ​​en ny krig, så mor-in-law, havde hun ikke vælger at give op karriere i hjemmet, en hustru, mor betydelig utilfredshed, også, at Aishwarya skal gå hjem og spise et måltid, der er tidspunkter synes en smule sent, fordi den tid til at gå hjem til middag, blev mor-in-law foran tjener overfladen irettesat.

Selvom Aishwarya føler sig krænket, men vovede ikke at striden med mor-in-law, da af kun rør arbejde uanset hvor træt hun stadig forsøger at overholde den er fastlagt i reglerne for mor-in-law, tog initiativ til at behage mor-in-law, jura forholdet gradvist forbedret.

没有评论:

发表评论