2012年8月24日星期五

Oplev kærlighed til sandheden


Smilet forlod at såre dig de fleste af de mennesker "Denne sætning er uheld har set set på dyb efterretning, hvor stærk og fri og let liv,  brudekjole  som du ønsker at opleve, hvor meget de følelser af kærlighed og had sammenflettet .





http://www.billigebrudekjoleronline.dk/goods-7329-Cocktail+Kjoler+2012+online+butik+i+Danmark+B007329.html

To fra mødet til hjerteslag til seksuel tilfredsstillelse, til den fremragende sind kalder hinanden, og kan gå en lang rejse, fra alle ubeskyttede værdi af ømhed, forvandlet til et råb 1100 og knude intestinal suk, måske kun kræver et kort øjeblik.

Når ægte kærlighed fra fortiden ikke længere eksisterer, når de følelsesmæssige blomster vinter regn ramte Canhong den omvandrende, folk altid brugt til roost i filialer af kærlighed crooning lavvandet synge, ikke mit hjerte stadig værner om andelen af ​​ømhed, venter skade de egne folk ændre deres sind, er også fast besluttet på at hævne på samme måde. Men det er uklogt ikke chik, uelskværdig, den mest hensigtsmæssige måde er at smile til hans kanal lyd skat. Smil at have tabt til os, tårerne overladt til deres egen, og den velsignelse at blive tabt for os. Smerter for sig selv, er der ingen større kulturelle kvaliteter, ikke subtile følelsesmæssige indsigt, ingen følelse af kærlighed kære, som kan gøre det smil farvel? Smilet forlod venner i almindelighed er ikke let at gå tabt til vores mere vanskelig, fordi de fleste mennesker, der sårede os, kan have vores dybeste kærlighed, jo mere du betaler, blive såret, hjertet, jo mere smerter. Men vi er nødt til at smile, og følelser er meget kompliceret, kan vi ikke tvinge andre til at elske hinanden, når der er tusind grunde ikke elske tusind grunde man også uholdbare, mysteriet om hvilken, der kan sige så klart? Hvem kan sige nej løsning, kærlighed, kærlighed forgængelighed, kun at smile, så hvorfor er scrambling andre skade sig selv ...

没有评论:

发表评论